Carl Marcus RBc

Ik ben sinds 1982 werkzaam op het terrein van administratieve dienstverlening en belastingadvies. Ik heb een fiscale opleiding gevolgd bij het Register Belastingadviseurs en volg de wetgeving en branche-ontwikkeling op de voet.
Na bijna 15 jaar voor een accountantskantoor en een bedrijfseconomisch adviesbureau gewerkt te hebben, besloot ik in 1997 het kantoor van mijn vader Rob Marcus over te nemen. Mijn huidige werkzaamheden bestaan uit advisering met betrekking tot alle fiscale aangelegenheden en financiële planning en ik stel de jaarrekeningen samen.

Ik ben ingeschreven bij het Register Belastingadviseurs en houd de ontwikkelingen op het gebied van belastingrecht bij door middel van permanente educatie. Door de persoonlijke manier van advisering is een nauwe band ontstaan met mijn cliënten.

U kunt mij bereiken via
Tel. (070) 3655406

E-mail: carl@marcusadmin.nl

Saffiun Shaik Roestali

Saffiun is al 18 jaar een vaste fiscaal medewerker van het kantoor. Door studie heeft zij het praktijk diploma boekhouden en de opleiding belastingassistent behaald. De actualiteiten op fiscaal gebied worden door haar op de voet gevolgd.
Zij is onze eerste aanspreekpunt voor alle vragen van onze cliënten. Saffiun begeleidt cliënten met het opzetten van de administratie, geeft advies aan startende ondernemers, verwerkt de boekhouding, bereid de jaarrekening voor en verzorgt de loonadministratie. Zij heeft een lange ervaring in het verzorgen van belastingaangiften voor bedrijven en particulieren. Haar pro actieve houding wordt door onze cliënten zeer op prijs gesteld.

Saffiun is bereikbaar via
Tel.(070) 3655406
E-mail: saffiun@marcusadmin.nl